Sport

Dráma a válogatott edzésen: hiányzott Szoboszlai Dominik! (Videó)

Dráma a válogatott edzésen: hiányzott Szoboszlai Dominik! (Videó)

2024. június 22., szombat
Fotó: MTI/Illyés Tibor
Dráma a válogatott edzésen: hiányzott Szoboszlai Dominik! (Videó)

Szombat délelőtt a magyar labdarúgó-válogatott Weiler im Allgäuban megtartotta utolsó edzését a skótok elleni sorsdöntő Eb-mérkőzés előtt. A gyakorlás első 15 percét megtekinthették a sajtó munkatársai, akik néhány másodperc után elkezdtek aggódni, ugyanis hiába keresték, sehol nem találták a csapatkapitány Szoboszlai Dominikot.

Sorsdöntő mérkőzésre készül a magyar válogatott az Európa-bajnokságon: vasárnap este le kell győznie Skóciát az A csoport harmadik fordulójában, hogy esélye maradjon a továbbjutásra a Svájctól és a Németországtól elszenvedett vereségek után. Szombaton délelőtt Marco Rossi szövetségi kapitány edzést tartott Weiler im Allgäuban. A keret tagjai jó hangulatban végezték a bemelegítést, azon viszont azonnal feltűnt, hogy nem jött ki a pályára a németek elleni meccset is kihagyó Balogh Botond és Loic Nego. 

Fotó: Origó/Göbölyös András

 

A nagy forgatagban csak néhány perc múlva tűnt fel, hogy a csapatkapitány Szoboszlai Dominik sincs ott a gyepen a társaival. Az Origó MLSZ-hez közeli értesülései szerint a Liverpool sztárja nem sérült, mindössze annyi a helyzet vele, hogy az edzést a regenerációs sátorban kezdte, külön a társaitól, a munka végeztével pedig csatlakozik a kerethez az edzés hátralévő részében. A magyar válogatott a délelőtti edzést követően útnak indul Stuttgartba, ahol vasárnap este kilenc órától fog megmérkőzni a skót csapattal. 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.