Sport

Zsíros Péter az SZTE-Szedeáknál marad

Zsíros Péter az SZTE-Szedeáknál marad

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. május 31., péntek
Zsíros Péter az SZTE-Szedeáknál marad

"Zsír velünk marad" - közölte közösségi oldalán a szegedi kosárlabdaklub.

Fotó: IMRE FARAGO. 

 

A 2024-25-ös szezonban is a Szedeákban szerepel Zsíros Péter. A 29 éves játékos tavaly érkezett Szegedre, és a szezon során 7.6 pontot, valamint 3.6 lepattanót átlagolt, a triplákat pedig 44%-kal értékesítette.

Minden rendben volt a klubnál, és voltak persze megkeresések, de úgy éreztem, itt van a legjobb helyem, és örülök, hogy a továbbiakban is képviselhetem a Szedeákot

 – mondta Zsíros Péter, aki hozzátette:


Hallottam, hogy egy kiváló, családias közeg van a klubnál, ezt egy szezon után bátram ki merem jelenteni, valóban így van! Nagyszerű társasággal ismerkedtem meg, és remek érzés volt, hogy a szurkolóink jóban-rosszban támogattak bennünket, és elkísértek bennünket minden idegenbeli mérkőzésünkre is. Voltak csodálatos pillanataink a szezonban, gondolok itt a két Falco elleni győzelemre, és a kupában szerzett ezüstéremre. Persze, mindannyian szerettünk volna a rájátszásban szerepelni, de nagyon sűrű volt a mezőny, bárki odakerülhetett volna a legjobb nyolcba. A kupahétvége után volt egy kisebb hullámvölgyünk, de sikerült összeszednünk magunkat. Örülök, hogy megmutattuk az igazi arcunkat és bebiztosítottuk a helyünket az A csoportban, mert úgy gondolom, a Szedeáknak az A csoportban van a helye!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.