Sport

Visszatekintett a magyar kézilabda elmúlt egy évére Ilyés Ferenc (videó)

Visszatekintett a magyar kézilabda elmúlt egy évére Ilyés Ferenc (videó)

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. május 29., szerda
Visszatekintett a magyar kézilabda elmúlt egy évére Ilyés Ferenc (videó)

Egy éve dolgozom szívvel-lélekkel a Magyar Kézilabda Szövetség élén. Íme egy visszatekintés a mögöttünk hagyott időszakra, és tervek a jövőre nézve - írta Facebook bejegyzésében a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke.


 

Szerettem volna visszaadni valamit abból, amit a kézilabdától kaptam

- mondta Ilyés Ferenc. Hangsúlyozta, hogy maga a sportág szeretete tovább viszi, és a legtöbbet adja.

Kiemelte, hogy Magyarország 20 év után elmondhatja magáról, hogy mindkét csapata kint van az olimpián, azon kívül nagy siker az is, hogy két olimpiai selejtezőt rendezett hazánk. Azt szeretné, ha a magyar kézilabda visszakerülne oda, ahová szerinte tartozik.

A jövőre nézve elmondta, hogy bármennyire is erős a mezőny, szeretné ha felnőtt válogatottjaink stabilan a nyolc közé verekednék magukat. Ilyés Ferenc elmondása szerint

a fiúknak az ötödik helye az Eb-n azt gondolom, hogy az már mutat egy jó eredményt. A lányoknál meg egy fiatal csapat alakul, akik most tettek az olimpiai selejtezőn egy olyan lépést, ami lehet, hogy annyira összerázza őket...ezzel összeérik egy olyan társaság, egy olyan fiatal társaság, akik évekig lehetnek felnőtt válogatottak.

Hozzátette: "Sikeres volt ez az egy év, de mindig lehet jobban csinálni".

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.