Sport

Zöld-fehérben folytatja Dean Bombac

Zöld-fehérben folytatja Dean Bombac

Magyarországon belül vált klubot az irányító

2024. április 12., péntek
Fotó: Vasvári Tamás
Zöld-fehérben folytatja Dean Bombac

Győrben folytatatja a pályafutását a szlovén válogatott.

LIGETVÁRI Patrik; BOMBAC, Dean
Szegeden a szurkolókkedvence volt "Deki", Győrben is erre készül

 

A Győri ETO-UNI FKC pénteken délelőtt jelentette be, hogy a 2024-2025-ös szezontól szeződtette az OTP Bank-Pick Szeged szlovén válogatott irányítóját, Dean Bombačot. A jelenleg még az NB I/B-ben szereplő győriek osztályváltása borítékolható, jövőre pedig satbil élvonalbeli csapatot építenek. 

Fotó: Mekli Zoltan R3. 

„Nagyon izgatott vagyok, hogy nyártól csatlakozhatok egy újjá épülő, nagy múltú Klubhoz. Személyesen már nagyon várom, hogy megismerhessem új csapattársaimat, az egész stábot a szurkolókat és magát Győrt. Egy ambiciózus klubhoz csatlakozom, ahol nem csak a csapat, hanem Győr városa is éhes arra a sikerre, hogy az ETO a legmagasabb osztályban újra csillagként tündököljön a férfi kézilabdában. Az előzetesen folytatott tárgyalások alapján teljesen biztos vagyok abban, hogy a klub magas célokkal és elvárosokkal áll a jövőre nézve. Szeretem a kihívásokat és örömmel veszek részt a célok megvalósításában. 

Boldog vagyok, hogy karrieremet továbbra is Magyarországon folytathatom, egy olyan városban, ahol a kézilabda sportágnak nagy hagyománya és nagy tisztelete van mind női, mind pedig férfi vonalon is. 

A győri férfi kézilabdának múltja van, de én személy szerint azon fogok dolgozni, hogy stabil jövője is legyen. Ezen fogunk dolgozni közösen együtt a következő szezonban. Találkozzunk a Magvassy Mihály Sportcsarnokban a mérkőzések alkalmával a következő szezonban.” – nyilatkozta Dean Bombač

Dean Bombač a napokban ünnepelte 35. születésnapját, a 2014 – 2015-ös szezonban igazolt először Magyarországra, Szegedre a francia bajnokságból. A 2015 – 2016-os idényben a Bajnokok Ligája legjobb irányítójának választották, 2016-ban a lengyel élvonalbeli Vive Kielce együttesébe igazolt, de két év múlva visszatért Szegedre.  Bombač szlovén, lengyel és magyar bajnok, valamint ugyanezen országok kupagyőztesének is mondhatja magát.

Információink szerint a győriek több magyar válogatott kézilabdázóval vették fel a kapcsolatot és tárgyalnak az esetleges szerződtetésükről.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.