Sport

Vissza kellett lépnie Nagy Péternek a kvalifikációs versenytől

Vissza kellett lépnie Nagy Péternek a kvalifikációs versenytől

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. április 11., csütörtök
Vissza kellett lépnie Nagy Péternek a kvalifikációs versenytől

A Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) párizsi olimpiai selejtező sorozatának utolsó állomásának számító thaiföldi világkupán vissza kellett lépnie Nagy Péter, szegedi súlyemelőnek.

 

Véget ért a kvalifikációs verseny számomra, sajnos vissza kellett lépnem a versenyből. Ilyen még nem fordult elő velem a rövid pályafutásom alatt, de sajnos ezt is meg kellett tapasztalnom

- mondta Nagy Péter.

A Szegedi Lelkesedés SK sportolója elmondta, hogy 2 nappal ezelőtt még rendesen edzett, de estére már olyan fájdalmai voltak, hogy alig bírt emelni. Tegnap már 70 kilót se tudott felvenni, ma reggelre se lett jobban, elkezdett melegíteni, de nem ment sajnos.

Hangsúlyozta:

Ha ezen a versenyen múlt volna a kvóta akkor is ezt a döntést hoztam volna meg. Sajnálom hogy így ért véget, de a versenyzés már csak ilyen.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.