Sport

Már az első negyedben eldőlt az SZVE meccse

Már az első negyedben eldőlt az SZVE meccse

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. április 20., szombat
Már az első negyedben eldőlt az SZVE meccse

Előző hétvégén a Kaposvár ellen egy utolsó perces góllal szerezte meg első győzelmét a Szegedi VE. Kiss Csaba legénysége így készülhetett az OSC ellen.

Fotó: Zue.hu Szegedi VE

 

A tavalyi ezüstérmes ellentmondást nem tűrően kezdte a találkozót: az első négy percben négy gólt szereztek a hazaiak. A következő két percben újabb három OSC-találat született, 7-0 volt az állás, amire egy szegedi gól volt a válasz (7-1).

A második játékrész majd első három percében nem született gól, majd Vigvári Vince révén tovább nőtt a hazai előny. Sokkal jobb játékot produkáltak a szegediek a második nyolc percben, ami alatt egy 2-1-es eredmény született (9-2).

Félidő: Genesys OSC Újbuda - Zue.hu Szegedi VE 9-2.

 

9-4-ig zárkózott az SZVE, azonban a negyed felénél tizedik alkalommal volt eredményes az OSC, amellyel öttel vezetett az utolsó nyolc perc előtt (10-5).

Sziládi Kristóf révén négyre közeledett a Szegedi VE, azonban ennél jobban nem adta le előnyét a hazai gárda. A találkozó utolsó gólját szegedi oldalon, Tóth Gyula szerezte.

Végeredmény: Genesys OSC Újbuda - Zue.hu Szegedi VE 12-8.

E.ON OB I. Felsőház, 7. forduló, Budapest, Nyéki Imre Uszoda
Genesys OSC Újbuda - Zue.hu Szegedi VE 12-8 (7-1, 2-1, 1-3, 2-3)

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.