Sport

Válogatott meccset rendeznek a Szent Gellért Fórumban

Válogatott meccset rendeznek a Szent Gellért Fórumban

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. március 23., szombat
Válogatott meccset rendeznek a Szent Gellért Fórumban

A magyar női A-válogatott április 5-én, 17 óra 45 perckor a Szent Gellért Fórumban fogadja Azerbajdzsán csapatát az Európa-bajnoki selejtezősorozat első fordulójában.

 

A magyar válogatott a B ligában kapott helyett, azon belül a második kalapból várta a sorsolást. A sorsoláson a svájciakat, a törököket és az azerieket kapta ellenfélként a magyar nemzeti csapat. Nemrég történt változás a szövetségi kapitányi poszton: az U19-es csapatot vezető, nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező Szarvas Alexandra vette át a távozó Margret Kratz helyét.

 A sorozat április 5-én kezdődik, Magyarország az első mérkőzést Azerbajdzsán válogatottja ellen vívja a szegedi Szent Gellért Fórumban.

A Szent Gellért Fórum UEFA 4-es besorolásának köszönhetően, a tavaly szeptemberi U21-es EB-selejtező után ezúttal a női A-válogatott mérkőzésnek is otthonként szolgál, ezzel is színezve városunk sportéletét.

Az online jegyvásárlás a jegy.hu felületén keresztül zajlik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.