Sport

Tatabányán rendezik a Magyar Kupa négyesdöntőt

Tatabányán rendezik a Magyar Kupa négyesdöntőt

Hétfőn kiderül ki lesz a következő ellenfél

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. március 21., csütörtök
Tatabányán rendezik a Magyar Kupa négyesdöntőt

Szerdán kialakult a Magyar Kupa négyes döntőjének a mezőnye. Május 18-án és 19-én Tatabánya lesz a helyszíne a kupaküzdelmek véghajrájának.

Fotó: Eliza Solya

 

Az OTP-Bank Pick Szeged 38-31-es győzelmet aratott, és harcolta ki a továbbjutást a PLER-Budapest otthonában. Már hetekkel ezelőtt eldőlt, hogy Dabas az egyik résztvevő, szerdán lett a teljes a mezőny, a Telekom Veszprém és HSA-NEKA is csatlakozott a döntő résztvevőihez. Előbbi az FTC-t, utóbbi a Budakalász búcsúztatta.

Immár hivatalos, hogy május 18-án (szombat) és 19-én (vasárnap) rendezik a meccseket, az első nap az elődöntőket, míg másnap a bronzmeccset, majd a döntőt. A helyszín pedig a Tatabányai Multifunkcionális Sportcsarnok lesz.

A sorsolásra március 25-én (hétfő) 19 órakor kerül sor az M4 Sport Kézilabda magazinjában, ekkor ismerik meg a csapatok ellenfelüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.