Sport

Eldőlt hol folytatja Kárpáti Krisztián és segítője

Eldőlt hol folytatja Kárpáti Krisztián és segítője

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. március 15., péntek
Eldőlt hol folytatja Kárpáti Krisztián és segítője

Kárpáti Krisztián vezetőedző és Vladan Jordovics másodedző az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának legújabb podcast-műsorában jelentették be, hogy hol kezdik meg a következő szezont.

Fotó: OTP-Bank Pick Szeged

 

Az tudvalevő volt, hogy Kárpáti Krisztián és Vladan Jordovics megbízatása a 2023–2024-es idényre szól, és nem többre, hiszen a következő szezontól Michael Appelgren és Jonas Kallman veszi át a szegedi együttes irányítását.

Mindketten maradnak a klub kötelékében. Kárpáti Krisztián visszatér a Pick Kézilabda Akadémia vezetői pozíciójába, Vladan Jordovics pedig a Pick Szeged Utánpótlás szakmai igazgatója lesz.

Nagy öröm számomra, hogy Szegeden tudjuk folytatni a munkát. Rengeteget kaptunk ettől a klubtól az elmúlt években, különösen ebben az idényben. Örülök, hogy a vezetőknek megvan a bizalma arra, hogy folytassuk a munkát 

– jelentette ki a podcastban Kárpáti Krisztián, az OTP Bank-Pick Szeged jelenlegi vezetőedzője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.