Sport

Az elődöntő odavágóján vereségett szenvedett a Szeged

Az elődöntő odavágóján vereségett szenvedett a Szeged

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. március 25., hétfő
Az elődöntő odavágóján vereségett szenvedett a Szeged

A címvédő MAC Ikonok legyőzését követően az UNI Győr ETO HC ellen sem várt könnyebb feladat a Goodwill Pharma Szegedre.

Fotó: Goodwill Pharma Szeged

 

Győrben játszották az Andersen Liga rájátszásának első elődöntős mérkőzését. Az alapszakaszt megnyerő győriek szereztek vezetést az első harmadban, Kaposi József egalizált.

A második játékrész két hazai koronggal indult, 3-1-nél nehéz helyzetben voltak a szegediek. Ám nem törtek meg, ismét egyenlíteni tudtak, azonban mégis győri előnnyel fordultak a felek az utolsó harmadra.

Hasonló volt a forgatókönyv a következő játékrészben is, kétszer betalált a Győr. Ebből a helyzetből már nem volt visszaút, hiába volt még Kovács Viktor eredményes, újabb két alkalommal voltak eredményesek a győriek.

A visszavágó, a szezon legfontosabb meccse szombaton Szegeden lesz, a párharc az egyik fél második győzelméig tart. Négygólos hátrány kell ledolgoznia a Goodwill Pharma Szegednek, hogy meglegyen az esélye a fináléba jutásra.

Andersen Liga, elődöntő 1. mérkőzés, Győr, Győri Jégsport Központ, vezette: Korbuly Gergely, Gebei Gergely, 315 néző előtt
UNI Győr ETO HC - Goodwill Pharma Szeged 8-4 (1:1, 3:2, 4:1)
Kiállítás percek: (0:0, 4:4, 4:4) 8:8
Emberelőnyben töltött idő: 04:18 / 07:45

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.