Sport

Az év első rendhagyó testnevelés óráját tartotta a Pick Szeged

Az év első rendhagyó testnevelés óráját tartotta a Pick Szeged

2024. február 8., csütörtök
Az év első rendhagyó testnevelés óráját tartotta a Pick Szeged

Az OTP Bank Pick Szeged szerda délelőtt az év első rendhagyó tesi óráját tartotta. A Szegedi ÓVI Petőfi Telepi óvodája látogatta meg a csapatot.

Fotó: Eliza Solya

 

A tavalyi sikeren felbuzdulva idén is minden hónapban megszervezzük rendhagyó tesi óránkat, amelyet ovisoknak, általános iskola alsó tagozatosainak tartunk

-írták a klub honlapján.

Szerda délelőtt a Pick csapatbusza a Szegedi ÓVI Petőfi Telepi óvodájánál parkolt le, majd a PICK Arénáig szállították a gyerekeket. Gyors cipőcsere, majd egy közös bemelegítés vezette be a sportfoglalkozást. Ezután előkerültek a labdák, jöhetett a kapura dobás. Az ovisok legnagyobb örömére Nagy Martin és Emil Imsgard egy kicsivel hamarabb érkezett az edzésre, így mindketten beálltak a kapuba.  Mikler Rolandot szabályosan megrohamozták a gyerekek. 

Természetesen elkészült a közös fotó, majd a gyerekek még bepillantottak az edzésbe, csendben, árgus szemmel figyelték a tréninget. Közeledett az ebédidő, a kis csoport elkezdett öltözködni. 

Ez életem legjobb napja!

 – mondták többen miközben a cipőjüket húzták fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.