Sport

Távozik a Szeged-Csanád GA támadója (videó)

Távozik a Szeged-Csanád GA támadója (videó)

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. január 3., szerda
Távozik a Szeged-Csanád GA támadója (videó)

Másodszor is visszatért Kozármislenybe a Szeged-Csanád Grosics Akadémiától Daru Bence. Az óév utolsó napján jelentették be a 29 éves támadó érkezését a mislenyiek.

 

 

Csákvárról érkezett még 2021 nyarán Daru Bence Szegedre. A 2022–2023-as idény felénél Kozármislenybe került kölcsönbe, ahol kulcsszerepet vállalt abból, hogy a csapat megőrizte a másodosztályú tagságát. 2023 nyarán visszatért a Szeged-Csanád GA-hoz, de meghatározó szerephez nem jutott. 

Nyolc mérkőzésen számított rá Alekszandar Sztevanovics vezetőedző a meccskeretben. Ezeken ötször cserként lépett pályára, gólt nem szerzett.

Bence ezúttal nem kölcsönbe érkezik. Szerződését közösen felbontották Szegeden, így – bár voltak más kérői is – a szokásos orvosi vizsgálatok után hosszabb távra írt alá Kozármislenybe

közölte Daru Bence régi-új csapata.
 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.