Sport

Rosta Miklós útban van Magyarországra

Rosta Miklós útban van Magyarországra

Most nem a válogatott a legfontosabb

Kibédi Péter
2024. január 21., vasárnap
Rosta Miklós útban van Magyarországra

A horvárok elleni bravúros győzelem másnapján elhagyta a válogatott szállását Rosta Miklós, és Magyarországra utazott.

Rosta Miklós élete egyik legfontosabb pillanat előtt áll


 

- Tudtuk, hogy Mikiék gyermekének születése az Európa-bajnokság idejére eshet, és mivel ennél fontosabb dolog nincs az életben, így természetesen ő is és a csapat is fölkészült rá, hogy bármelyik pillanatban hazautazhat, vasárnap reggel pedig el is indult – mondta el Chema Rodriguez szövetségi kapitány. – Reméljük, minden rendben zajlik majd, a legjobbakat kívánjuk és sok szeretettel várjuk vissza Mikit Kölnbe! 

Az eset nem egyedi a kézilabda-válogatott életében, korábban Lékai Máté, Balogh Zsolt és Bodó Richárd is hasonló okok miatt utazott haza, vagy csatlakozott később a válogatotthoz egy Európa-, vagy világbajnokságon.

A magyar válogatott jelenleg 4 ponttal 2. helyen áll a kölni Európa-bajnoki középdöntőben, hétfőn 20:30-tól a házigazda Németország, szerdán 18 órától az olimpiai címvédő Franciaország ellen lép pályára. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.