Sport

Vajon Pick Szeged játékos keze van a képen?

Vajon Pick Szeged játékos keze van a képen?

Lengyel lapok szerint Szegedről erősít a Wisla Plock

Kibédi Péter
2023. december 22., péntek
Vajon Pick Szeged játékos keze van a képen?

Lengyel sajtóértesülések szerint Kielce és a Plock is magyar kézilabdázókkal erősíthet.

Lengyel képrejtvény: kinek a keze van a képen (Fotó: Orlen Wisla Plock)

 

A tvpsport.pl portál úgy tudja, hogy az OTP Bank-Pick Szeged átlövője, Szita Zoltán Plockban folytathatja a pályafutását, mígy PSG-ben kézilabdázó Máthé Dominik a Kielcéhez szerződik 2024 nyarától. Utóbbi játékos távozása Párizsból már régóta tudott, ahogy az is, hogy az elmúlt két Bajnokok Ligája-idény döntőse január óta keres jobbátlövőt, mivel akkor a Veszprém kivásárolta a szerződéséből Nedim Remilit.

Ami Szegeden fontosabb és érdekesebb hír, hogy visszatérhet a  Wisla Plock csapatához Szita Zoltán. Bár az átlövőt 2025 nyaráig szerződés köti az OTP Bank-Pick Szegedhez, azonban a tvpsport.pl portál szerint elképzelhető, hogy ezt nem tölti ki. A lap ezt arra alapozza, hogy szerdán kora este egy olyan kép jelent meg a Plock közösségi oldalán, amelyen egy tollat tartó kéz szerepel papír fölött.

“Aláírva. Hamarosan” – írta a csapat a képhez, ami egy bejelentés közelségére utalhat, a lap pedig a magyar válogatott érkezését sejti.

A klub viszont nem árulta el, hogy ki szerepel a képen. A szurkolók nagy többsége azonban úgy véli, Szita Zoltán szerepel rajta, aki visszatér a Wislához, amelyet 2019 és 2022 között már erősített. A válogatott átlövő visszatérésébe a szegedi klubnak is bele kell egyezni, mivel 2025-ig érvényes szerződés köti hozzá a játékost.

Van véleménye Önnek is témában? Várjuk levelét: velemenyszegedma@mediaworks.hu


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.