Sport

Repülnek majd a plüssök a Pick Arénában

Repülnek majd a plüssök a Pick Arénában

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. december 7., csütörtök
Repülnek majd a plüssök a Pick Arénában

Péntek 18 órakor az év utolsó meccsét vívja a Pick Szeged, a Budakalászt fogadják a Pick Arénában, a kezdés előtt ismét lesz plüssdobás.

Fotó: OTP-Bank Pick Szeged

 

2009-ben, azaz 14 éve indult a kezdeményezés, hogy a karácsony közeledtével lehetne plüssdobás a jégkorongozókhoz hasonlóan Pick-meccsen is. Már az első alkalommal sok-sok plüsst gyűlt össze, a szurkolói ajándékok beborították az újszegedi sportcsarnok küzdőterét.

Egyetlen egyszer, 2020-ban nem tartották meg az eseményt, így most pénteken majd 14. alkalommal repülhetnek a plüssök. 

Az ötletgazdát, Horváth Leventét és két kislányát meghívták a meccsre, ők hárman számolnak vissza tíztől egyig, és amikor jelt adnak, akkor a hazai szurkolók a pályára dobják a kabalákat.

A meccs 18 órakor kezdődik a Budakalász ellen, így várhatóan a bemutatás előtt 17.50-kor kezdődik a nagy közös visszaszámlálás, arra kérik a szurkolókat, hogy mindenki időben foglalja el a lelátót. 

Az ajándékokat több jótékonysági szervezetnek adják majd át. 

 

Van véleménye Önnek is témában? Várjuk levelét: velemenyszegedma@mediaworks.hu

Borítókép: OTP-Bank Pick Szeged

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.