Sport

Hatalmas küzdelemben lettek bronzérmesek a szegedi súlyemelők

Hatalmas küzdelemben lettek bronzérmesek a szegedi súlyemelők

Nagy Péter már útnak indult a katari világkupára

Kibédi Péter
2023. december 10., vasárnap
Hatalmas küzdelemben lettek bronzérmesek a szegedi súlyemelők

Hosszabb kihagyás után volt ott a Szegedi Lelkesedés SE a súlyemelő csapat Ob-n, éremmel jöttek haza.

A bronézermes Szegedi Lelekesedés SE csapata

 

 

A Szegedi Lelkesedés SE csapatát Kapitány Luca Anna, Hévízi Tamás, Papp Róbert, Pece Mihály és Nagy Péter ötös alkotta, az edzőik Nagy Bernadett, Oláh Imre és Gajda Péter voltak. A cél dobogó elérése volt a szegedi csapatnak, ezt izgalmas csatában sikerült teljesíteniük, gyakorlatilag egy fogáson dőlt el az érem.

Szoros volt a vége

 

A Lelkesedés legjobbja, az olimpiára kvótára hajtó Nagy Pétert vasárnap a Liszt Ferenc Repülőtér termináljában értük utol telefonon. Az év utolsó versenyére utazott Katarba, ahol a világkupán emel majd csütörtökön 14 órától. "Talán akkor állok a legközelebb az igazsághoz, ha azt mondom, hogy ezen a versenyen a részvétel a fontos, mivel ez az egyike azon öt versenyenek, ami a kvótához szükséges. Nem volt teljesen gondtalan a felkészülésem, nekem is év vége van már, ugyanakkor optimista vagyok, és ha sikerül az idei legjobbamon javítani, közelebb kerülnék a kvótához"- mondta lapunknak Nagy Péter.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.