Sport

Fontos játékosával hosszabbított a Pick Szeged

Fontos játékosával hosszabbított a Pick Szeged

További egy évig marad a légiós

Kibédi Péter
2023. december 13., szerda
Fontos játékosával hosszabbított a Pick Szeged

Gleb Kalaras teljesítménye meggyőző volt.

Jó igazolás volt, nem is engedi el a klub (Fotó: pickhandball.hu)

 

A nyáron a német Melsungen csapatától érkezett az OTP Pick-Szegedhez Gleb Kalaras. Az orosz kézilabdázó eddig 19 meccset játszott csapatban, 23 gólt szerzett- magyar bajnokságban 19-szer, a Bajnokok Ligájában négyszer volt eredményes. A jelenlegi és valószínűleg a jövő nyáron a csapat irányítását átvevő szakmai stábot is meggyőzte teljesítményével, így meghosszabbították szerződését.
 
- A napokban sikerült megegyeznünk a folytatásról, így Gleb Kalaras 2025-ig a játékosunk marad, éltünk az opciós lehetőségünkkel. 

Csapatunk fontos része volt az őszi szezonban, bizonyította, hogy nagy erősségünk, kiváló sportolót és igazi csapatembert ismerhettünk meg benne. 

– mondta a klub hivatalos oldalának Kiss Bence, cégvezető.
 
- Nagyon örülök annak, hogy sikerült meghosszabbítani a szerződést, mert remekül érezzük magunkat a családdal Szegeden. A nyáron egy nagy múltú klubba igazoltam. 

Sokkal többet kaptam az elmúlt hónapokban, mint amire számítottam. 

Szegeden hihetetlen népszerű a kézilabda, a város, a Pick Aréna, a meccsek hangulata és a csapat mindannyiunkat elvarázsolt. Nagyon jó helyre kerültem, élvezem minden pillanatát, amit itt tölthetek, így veletek maradok – olvasható a klub hivatalos oldalán Gleb Kalaras, nyilatkozata. 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.