Sport

Egy érkező és egy távozó a Szeged-Csanád GA csapatánál

Egy érkező és egy távozó a Szeged-Csanád GA csapatánál

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. december 28., csütörtök
Egy érkező és egy távozó a Szeged-Csanád GA csapatánál

Az őszi szezon lezártával a tavaszi készülés, és erősítés kerül a figyelem középpontjába. A másodosztály harmadik helyen álló Szeged-Csanád Grosics Akadémia keretében pedig ennek jegyében történt változás.

Fél évre Szegedre helyezte át székhelyét.

 

A szegedi együttes féléves kölcsönszerződést kötött Zuigéber Ákossal. A 21 esztendős támadó az Újpest és az MTK Budapest akadémiáján nevelkedett, utánpótláskorú játékosként pályára lépett az Ifjúsági Bajnokok-ligájában. 2019-ben az U17-es válogatott tagjaként egyaránt részt vett az Európa- és világbajnokságon. Ugyanebben az évben, 17 évesen debütált az MTK felnőtt csapatában. Később szerepelt kölcsönben a Dorog, valamint a Budafok csapataiban. 

Összesen 85 NB II-es mérkőzésen 18-szor volt eredményes. Az idei szezonban bemutatkozott az élvonalban, az MTK labdarúgójaként 5 NB I-es meccsen szerepelt az ősz folyamán.

A szegedi születésű Nagy Zsombor nyáron érkezett kölcsönbe az MTK Budapest csapatától. Az őszi szezon során 17 bajnoki és 1 kupamérkőzésen szerepelt a Tisza-parti klub színeiben.

 

Van véleménye Önnek is témában? Várjuk levelét: velemenyszegedma@mediaworks.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.