Sport

Tarolt a Mr. Olympián a Deli Team

Tarolt a Mr. Olympián a Deli Team

2023. november 5., vasárnap
Tarolt a Mr. Olympián a Deli Team

Hat bajnoki övet osztottak ki az idei Mr. Olympián bothúzásban, amiből hihetetlen módon hármat Magyarország visz haza! Egyszerűen nem találok szavakat a csapatom teljesítményére! Véró Alex nyerte meg az abszolút kategóriát a férfiaknál, Balogh Dóra a +70 kg-os súlycsoportot a nőknél, én pedig a -95 kg-os kategóriát. Csordás Cintia és Szőcs Petra pedig ezüstérmet nyert

erről Deli Tamás számolt be a közösségi oldalán.

Deli Tamás és csapata a Mr. Olympia előtt remekül hangolt a Kiskunfélegyházán rendezett GPC erőemelő-világbajnokságon. A szegedi sportember guggolásban és felhúzásban is új világrekordot ért el saját kategóriájában, melyek ráadásul új magyar ligarekordok is lettek.

Ezek a rekordok már akkor bombaformáról árulkodtak, a forma pedig két héttel később Orlandóban is hozta az eredményeket magával.

 Itt mindenképpen akarok egy 300 kilogramm körüli húzást – hogy ez mire lesz majd elég, előre nem tudom. A mostani 297,5 alapján, egy kicsit cizellálva még a dolgot a 300, akár a 305 kiló is bennem lehet, remélem

mondta Deli Tamás a világbajnokság után. Ezzel az elvárással vágott neki az orlandói kalandnak.

Az elvárásai teljesültek: a profi felhúzók nyílt kategóriájában 300 kilogrammos teljesítményt mutatott be, ami a második helyre repítette őt.

Tehát a két nap mérlege három Mr. Olympia-öv és három ezüstérem! Még mindig felfoghatatlan számunkra!

összegzett Tamás a bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.