Sport

Szakmai napot tartottak a szegedi klubnál

Szakmai napot tartottak a szegedi klubnál

2023. november 7., kedd
Szakmai napot tartottak a szegedi klubnál

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia utánpótlásedzőin kívül a partnerklubok szakemberei is részt vettek az eseményen: képviselte magát a Makó, a Hódmezővásárhely, a SZEOL, a DAFC, valamint a Móravárosi Kinizsi is.

A délelőtt során Karsai Károly, kollégiumunk igazgatója tartott egy bő másfél órás beszélgetést pedagógiáról az Erő, Szeretet, Józanság értékek mentén. Előadásában öt lépésben mutatta be a személyiség fejlesztését pedagógiai szempontból. A beszélgetést Szántai Levente, klubunk sportpszichológusa moderálta, aki szintén beleszőtt egy-két gondolatot a saját szakterületével kapcsolatban - írja a klub honlapja.

A délután folyamán bemutatkozott akadémiánkMasterclassprogramja, amelyben 32 kiemelt tehetség vesz részt az U14-től az U19-es korosztályig. Herczeg Gábor, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia utánpótlás szakmai vezetője előbb felvázolta a programot és az aznapi edzéstervezetét, majd edzésbemutatót tartott Tápén.

Jó kis nap volt, ami közelebb hozta a partnerklubokat hozzánk, Karsai tanár úr pedig végre egyszerre tudott a teljes stábbal találkozni és beszélgetni velük. Nagyon értékes gondolatok hangzottak el, amiket, azt gondolom alkalmazunk is a mindennapokban

értékelte a szakmai napot Herczeg Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.