Sport

Folytatódott a győzelmi sorozat - sokgólos meccsen vágott vissza Dorozsmán az SZVSE

Folytatódott a győzelmi sorozat - sokgólos meccsen vágott vissza Dorozsmán az SZVSE

2023. november 4., szombat
Folytatódott a győzelmi sorozat - sokgólos meccsen vágott vissza Dorozsmán az SZVSE

A második helyezett Tiszasziget előtt is hat ponttal vezetett már a fordulót megelőzően az SZVSE. A hétvége rangadóját ilyen körülmények között várhatták a szegediek.

Igazi rangadót láthattak a nézők akik kilátogattak Dorozsmára. Rögtön az első percben vezetést szereztek a hazaiak egy büntetőből, de a SZVSE csapatát ez nem vetette vissza és nagy fölényben játszva szép gólokkal 3-1-es előnyre tett szert már a szünetig.

A második játékrészben azután gyorsan lezárták a meccset a vasutasok újabb két szép támadással. Különösen Beretka és Amariutei volt elemében. Előbbi öt gólpasszt míg utóbbi három pazar gólt jegyzett a találkozón.

A becsülettel küzdő Dorozsma erejéből már csak az eredmény kozmetikázására futotta Kalapács révén, aki kétszer is megvillant így kialakítva az 5-3-as végeredményt.

A Szegedi csapat a tizenegyedik meccsét is megnyerte zsinórban és 8 ponttal meglépett a riválisoktól. 

Végeredmény: ESK Kiskundorozsma - SZVSE-G-Falc Kft. 3-5.

Csongrád-Csanád vármegyei I. osztály, 12. forduló, Szeged-Kiskundorozsma, Szeged-Kiskundorozsma Sportpálya
Játékvezető: Bartucz Tamás, asszisztens játékvezetők: Tihanyi Gábor, Kócsó Tibor Zsolt

ESK Kiskundorozsma - SZVSE-G-Falc Kft. 3-5 (1-3)

ESK Kiskundorozsma:
Rozs E., Molnár K. (Simon B. '58), Fekete P. (Kis B. '58), Sallai M., Veszelka M., Ottlik Márk, Ottlik Máté, Fülöp Á., Lóki R. (Varga Á. '58), Bodonji R. (Kalapács F. '46), Bozsó B. (Agócsy B. '84) vezetőedző: Paksi Péter

SZVSE-G-Falc Kft: Czirják T. (Seres I. '51), Kormányos K. (Mészáros Z. '69), Csamangó T., Rádai G. (Orosz Á. '64), Beretka P., Albert Cs., Mezei O. (Fodor Á. '69), Lévai N., Kelemen V. (Ábrahám-Fürüs B. '69), Papp-Ádám T., Amariutei S. vezetőedző: Kelemen Balázs

Remek hozzáállással , szép gólokat szerezve sikerült magabiztos győzelmet aratnunk a rangadón. A kapott gól megint jót tett nekünk, de figyelnünk kell, hogy a koncentrációt 90 percig fentartsuk a jövőben 

nyilatkozta az összecsapás után Kelemen Balázs, az SZVSE vezetőedzője.

A következő fordulóban az SZVSE a Mórhalmot fogadja haza környezetben szombat 13:30-tól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.