Sport

Edzőt váltott az NB III-as szegedi csapat

Edzőt váltott az NB III-as szegedi csapat

2023. november 3., péntek
Edzőt váltott az NB III-as szegedi csapat

A harmadosztályban 13 mérkőzésen 6 pontot gyűjtött Andorka Péter az együttessel, így megszületett a döntés, hogy az edző és a klub útjai elválnak.

Andorka Péter sok szállal kötődik a klubhoz: játékosként minden sorozatot figyelembe véve 82 tétmérkőzésen 15 gólt szerzett a csapat színeiben, karrierjét itt is fejezte be.

A 39 éves szakember 2021 márciusa óta vezette tartalékcsapatot, amellyel a 2022/23-as szezonban veretlenül lett bajnok a Csongrád-Csanád vármegyei I. osztályban és az NB III-as osztályozót is sikerrel vívta meg.

Bilics Igor ötödik éve dolgozik a klubnál, a 2006-os korosztályhoz érkezett anno, amelyet U14-es csapatként vett át és vezetett a megyei bajnokságból a regionális ligán át egészen az országos kiemeltek közé. Az előző idényben az MLSZ Országos U17 "C" Csoport élén végzett az együttessel. Az idei szezontól kezdődően asszisztensedzőként segítette az NB II-es csapat munkáját. Bilics Igor felnőtt szinten UEFA A licenccel rendelkezik, míg utánpótlásban pedig a legmagasabb képesítést, az UEFA Elit Youth diplomát tudhatja magáénak.

Vezetőedzőként történő bemutatkozására szombaton 13 órakor kerül sor, a Szolnoki MÁV FC-t fogadja a Szent Gellért Fórum centerpályáján a Szeged-Csanád GA II.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.