Sport

Alekszandar Sztevanovics: a játékosaim többet érdemeltek volna (videó)

Alekszandar Sztevanovics: a játékosaim többet érdemeltek volna (videó)

2023. november 2., csütörtök
Alekszandar Sztevanovics: a játékosaim többet érdemeltek volna (videó)

A Tisza-parti együttes egy találattal maradt alul elsőosztályú ellenfelével szemben. A minden eldöntő gólt Iyinbor Patrick szerezte az első félidő utolsó mozzanatával. Egy elkerülhető, pontrúgás után bekapott gól jelentette a kupakaland végállomását.

Mindkét vezetőedző nyilatkozott a kupa-összecsapás után.

Tudtuk, hogy nagyon jó csapat vár ránk, nehéz meccsre számítottunk, nem véletlen néztem meg vasárnap Soroksáron is a Szegedet. Masszív és stílusos csapat ezt ma is megmutatták a hazaiak. Az első félidőben az történt, amit szerettünk volna, a végén törekvéseink góllá is értek. A második félidőben okozott problémákat a Szeged, tipikus kupameccset játszottunk. Örülök, hogy kapott gól nélkül hoztuk a találkozót, mert az mindig erősíti a csapatszellemet. Ha ez bajnoki lett volna, azt mondanám, hogy a döntetlen igazságosabb lett volna, de itt a kupában ilyen nincs, mi szereztük azt a gólt, ami ma a továbbjutáshoz kellett. Sok sikert kívánok a Szegednek a bajnokságban

mondta Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője.

Hazai oldalról érthető módon csalódottan értékelt Alekszander Sztevanovics.

Először is gratulálok a Kecskemétnek a továbbjutáshoz. Úgy érzem, hogy a játékosaim többet érdemeltek volna, de sajnos ilyen a futball... Nem éltünk a gólszerzési lehetőségeinkkel és fájdalmas pillanatban kaptunk gólt. A második játékrészben a legjobbunkat adtuk, de ez nem volt elég az egyenlítéshez. Már a következő mérkőzésre koncentrálunk.

mondta a vezetőedző.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=90&v=EzhDIPAz3Bc&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.szeged-grosicsakademia.hu%2F&source_ve_path=MzY4NDIsMjM4NTE&feature=emb_title

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.