Sport

Akcióval készült a Pick Szeged az év utolsó hazai mérkőzéseire

Akcióval készült a Pick Szeged az év utolsó hazai mérkőzéseire

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. november 27., hétfő
Akcióval készült a Pick Szeged az év utolsó hazai mérkőzéseire

Ismét elérhető a minibérlet, amely a Kielce elleni Bajnokok Ligája találkozóra, és a Budakalász elleni bajnokira szól.

FOTÓ: POLYÁK ATTILA - ORIGO

 

December 6-án az Industria Kielce, két nappal később pedig a CYEB Budakalász ellen lép pályára a Szeged a Pick Arénában. A bérletek hétfő 10 óra óta elérhetők, amelyeket online és személyesen is be lehet szerezni. A kiváltott, jegy alapú minibérlet mindkét mérkőzésre érvényes.

A személyes vásárlást választó szurkolók az alábbiak szerint tudják beszerezni jegyeiket: a PICK Aréna szurkolói boltjában keddtől péntekig 10:00-12:00 és 13:00-18:00 óra között.

Rendkívül fontos találkozó vár a Pickre a Kielce ellen, a Zagreb-meccs eredményétől függetlenül. A lengyel csapat jelenleg egy ponttal, és három hellyel előzi meg Tisza-parti riválisát. 

Ez természetesen a Pick Szeged szerdai horvátországi meccsétől, illetve a Kielce-Pelister összecsapás kimenetelétől függően változhat.

 

Borítókép: POLYÁK ATTILA - ORIGO

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.