Sport

Senki ellen nem fér bele egy ilyen kezdés - a St. Mihály csapata az éllovastól kapott ki

Senki ellen nem fér bele egy ilyen kezdés - a St. Mihály csapata az éllovastól kapott ki

2023. október 8., vasárnap
Senki ellen nem fér bele egy ilyen kezdés - a St. Mihály csapata az éllovastól kapott ki

A 13. és a 26. perc között, azaz alig negyedóra alatt négy gólt kapott ugyanis a KÉSZ-St. Mihály Szeged, ezalatt pedig el is dőlt a mérkőzés . írja a Délmagyar.

A második félidőre összeszedte magát a szegedi csapat, és méltóbb ellenfele volt az éllovasnak. A találkozó 0-4 maradt.

Tudtuk, hogy olyan csapat ellen lépünk pályára, amely gyorsaságban és fizikálisan előrébb tart, mint mi. Megpróbáltuk megnehezíteni a dolgukat, de sajnos az első félidőben nagyon kishitűen és bátortalanul játszottunk, 4 gólt tudtak szerezni, és még több helyzetük is volt. Próbáltuk rendezni a sorainkat, és úgy gondolom, hogy az ellenfél is más mentalitással játszott a biztos vezetés tudatában. A második félidőben már mindenképp méltó partnere voltunk az NB I. egyik legjobb csapatának. Sokat kell dolgoznunk ahhoz, hogy ezeket a különbségeket el tudjuk tűntetni, és most jönnek azok a mérkőzések, amelyeken bizonyítanunk kell, hol is a helyünk a bajnokságban

nyilatkozta a klub hivatalos médiafelületén Koncz Zsolt vezetőedző.

KÉSZ-St. Mihály Szeged–ETO FC Győr 0–4 (0–4)
Simple női labdarúgó liga NB I., 6. forduló. Szeged, Szent Gellért Fórum, 150 néző. Vezette: Németh Gergely (Nyeste Laura, Rigó Viktória).
KÉSZ-St. Mihály Szeged:Schildkraut – Koszo, Farkas (Juhász, 76.), Papp, Micic (Balázs E., 82.), Ezer (Nagy, 29.), Knezevics, Malesevics (Fischer, 76.), Trbojevics, Németh, Ónodi (Sajti, 29.).Vezetőedző:Koncz Zsolt.
Győr:Borok – Öreg, Kovács L., Nagy F., Frajtovic (Ladhani, 56.), Süle, Savanya, Sali (Kern, 73.), Vida (Zágonyi, 56.), Kocsán, Vachter (Semanova, 73.).Vezetőedző:Dörnyei Balázs.
Gólszerzők:Vachter (13.), Frajtovics (18.), Kocsán (24., 26.).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.