Sport

November 3-án kezdik árulni a jegyet a Montenegró elleni Eb-selejtezőre

November 3-án kezdik árulni a jegyet a Montenegró elleni Eb-selejtezőre

2023. október 20., péntek
November 3-án kezdik árulni a jegyet a Montenegró elleni Eb-selejtezőre

A Magyar Labdarúgó-szövetség a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy november 3-tól kezdi meg értékesíteni a jegyeket a Magyarország–Montenegró Európa-bajnoki selejtezőre, az utolsó körre. 

„A közelgő hazai Eb-selejtezőre, a Montenegró elleni mérkőzésre november 3-án kezdjük el a jegyértékesítést a Szurkolói Klub-tagok számára. A nagy számban értékesített bérletek miatt, a Szerbia elleni találkozóhoz hasonlóan, ezúttal is kevesebb jegyet lehet megvásárolni. A bolgárok elleni idegenbeli mérkőzés értékesítése szintén két héten belül indul, de még várunk néhány információt a bolgár szövetségtől. Hamarosan pontos információkkal tudunk szolgálni a jegyértékesítéssel kapcsolatban” – áll a közleményben.

A kijutás már a bolgárok ellen meglehet, sőt: győzni sem kell hozzá. Amennyiben legalább 1 pontot gyűjt idegenben a válogatott, ott lesz a németországi kontinenstornán, a Montenegró elleni ütközet pedig legfeljebb a kalapbeosztásáról dönt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.