Sport

Nagyot ment a Pick Szeged Kielcében-képek és videók a BL rangadóról

Nagyot ment a Pick Szeged Kielcében-képek és videók a BL rangadóról

2023. október 20., péntek
Nagyot ment a Pick Szeged Kielcében-képek és videók a BL rangadóról

Sokáig emlékezetes meccsen szerezett pontot az OTP Bank-Pick Szeged a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Ahogy azt lapunk is megírta, a szegediek először szereztek pontot a lengyel Kielce otthonában. A meccsen többen is remek teljesítményt nyújtottak a Kékeknél, azonban Luka Stepancic játékát nem csak azért érdemes kiemelni, mert a legeredményesebb szegedi volt hat góljával. A horvát átlövő nagyon mélyről küzdötte magát vissza, az év elején nagyon hosszú sérülésből, 727 nap után tért vissza a pályára. Úgy tűnik kezdi megtalálni régi önmagát.

Kárpáti Krisztián mozdulata beszédes: türelmes és koncentrált játék kellett a szegedi győzelemhetz Fotók: MTI/PAP/Piotr Polak

A Szeged végig taktikus és rendkívül koncentrált játékot produkált, ebben csupán a második félidő első perceiben volt egy kis megingás, de gyorsan sikerült rendezni a sorokat.

Mindkét kapus, a meccsen kezdő Mikler Roland és a második félidő közepén érkező Emil KheriImsgard bravúrokat hozott, ráadásul nagyon fontos pillanatokban.

https://twitter.com/i/status/1715087598467592215

A norvég válogatott hálóőr a végén kritikus pillanatban, kétgólos hazai előnynél fogott ziccert.

https://twitter.com/i/status/1715096668901724589

A szegediek bravúros pontszerzésre első ránézésre nem hozott sokat a konyhára, ugyanis a tabellán egy győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel hetedik helyen állnak a tabellán, ugyanakkor a csoport rendkívül kiegyensúlyozott, az első helyezett öt pontra van a Kékektől. Minden pontnak komoly jelentősége van, nem véletlenül emelte ki ezt meccs utáni nyilatkozatában Mikler Roland, ráadásul a következő fordulóban a szegediek a HC Zagreb ellen lépnek pályára hazai pályán (10.26, 18:45). A jelenleg negyedik helyezett horvátokat egy győzelemmel be is érheti az OTP Bank-Pick Szeged.

Hogy mennyire kemény csata folyt a pályán Kielcében, arról a meccsen készült képek is árulkodnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.