Sport

Lengyelországban vendégszerepel a Pick Szeged

Lengyelországban vendégszerepel a Pick Szeged

2023. október 18., szerda
Lengyelországban vendégszerepel a Pick Szeged

Nincs könnyű helyzetben a Pick Szeged, elég a Bajnokok Ligája csoportjának tabellájára pillantani. Három vereség, egy győzelem, ez az utolsó előtti, hetedik helyet jelenti a csoportban a szegedieknek.

Az elmúlt két idény BL-döntőse sem élete szezonját futja, a lengyeleknek két győzelem és két vereség áll a nevük mellett. Sikerült begyűjteniük a 2 pontot a PSG és a Kolstad ellen (a Pick Szeged ezen két ellenféltől vereségett szenvedett), az Aalborg és a Kiel azonban túl nagy falatnak bizonyult a Kielce számára.

Képernyőfotó: eredmenyek.com

A 13. Kielce-Pick Szeged találkozó következik csütörtökön. Az örökmérleg szerint két szegedi és tíz Kielce-siker született. A 2012-2013-as szezonban találkoztak először a felek, akkor 26-25-re a Tisza-parti együttes bizonyult jobbnak.

Az előző szezon Bajnokok Ligája kiírásában is egy csoportban szerepelt a két gárda, mindkét alkalommal hazai győzelem született. A Pick Arénában 31-28-ra nyert a Szeged, idegenben azonban, 37-30-as vereségbe futott bele (akkor még) Juan Carlos Pastor csapata.

A Pickhez hasonlóan a Kielce is veretlenül vezeti hazája bajnokságát, 9 meccs, 9 győzelem a mérlegük.

A találkozót csütörtökön 20:45-től a Sport1 élőben közvetíti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.