Sport

Kiss Csaba: a három pont mutatott valamit, hogy jó úton járunk

Kiss Csaba: a három pont mutatott valamit, hogy jó úton járunk

2023. október 28., szombat
Kiss Csaba: a három pont mutatott valamit, hogy jó úton járunk

Előző hétvégén megszerezte idei első győzelmét a Szegedi VE a Szentes elleni vármegyei rangadón. Megállás nincs, folytatódnak a vízilabda OB I. küzdelmei a hétvégén.

A szegedi együttes szombaton 13:30 ugrik medencébe az UVSE vendégeként.

Az SZVE vezetőedzője Kiss Csaba visszatekintett az előző heti sikerre, de a szeme előtt már a következő megmérettetés lebeg.

Nagyon fontos volt, hogy megszerezzük az első három pontunkat, azért erre a hetedik fordulóig kellett várni. Ismerem a játékosok, és tudom, hogy nekik azért nagyon fontos, hogy kapjanak arról visszajelzést, hogy amit elvégeznek az eredményes vagy jó

hangsúlyozta Kiss Csaba.

A három pont azt mutatta, hogy jó úton jár a csapat, de egy újabb feladat vár már az együttesre, ami nem lesz könnyebb, mint a Szentes elleni mérkőzés - tette hozzá.

Kiemelte, hogy az UVSE nagyon dinamikus, kemény játékot játszik, mennek előre, nem nézik ki van velük szemben, igyekeznek eltüntetni a csapatok közötti fizikai vagy technikai különbségeket. Hozzátette, hogy ezt jól is csinálják.

Nehéz ellenük játszani, óriási türelemre és fegyelemre van szükség, ahhoz hogy megtudjuk azt a különbséget tartani vagy kialakítani a mérkőzésen, ami a két csapat között van. Borzasztóan nehéz mérkőzésre számítok, akár fizikálisan, akár mentálisan

zárta gondolatait a találkozó előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.