Sport

Kétszer is megvolt a vezetés, mégis vereség lett a vége

Kétszer is megvolt a vezetés, mégis vereség lett a vége

2023. október 15., vasárnap
Kétszer is megvolt a vezetés, mégis vereség lett a vége

A Tisza-partiak Milana Knezevics találatával kerültek előnybe, aki egy remek ütempasszt követően értékesítette ziccerét. Majd jött a 24. perc, és az első olyan momentum, amely érdemben befolyásolta a meccs kimenetelét. A hazaiak lövése előbb a felső, majd az oldalsó kapufát érintette, és erősen kétséges, hogy a gólvonalon túlra került-e a labda, a játékvezető viszont megadta a Szekszárd egyenlítő találatát. Még az első félidő végén Trbojevics Ivana ellen követtek el egy szabálytalanságot, majd a játékvezető törlesztést látott, és azonnal kiállította a szegediek légiósát - írja a Délmagyar.

A második játékrészben Papp Szidónia ismét a szegedi együttest juttatta előnyhöz. Hosszú ideig tartotta előnyét a St. Mihály emberhátrányban is, de idővel megérkezett az egyenlítő találat, majd a Szekszárd egy szabadrúgást követően már a vezetést is átvette, és végül a hajrában a kegyelemdöfést is bevitték.

Szekszárd–St. Mihály 4–2 (2-1)
Női labdarúgó NB I., 7. forduló.
Szekszárd, vezette: Práth Dávid (Végh, Szabó L.).
Szekszárd:Janecz – Jáhn, Schell, Nagy-Cseke (Prigli, 63.), Vári, Kágyi, Kiss G., Taylor, Acsádi, Keeley, Stubblebine.Edző:Micskó Márk.
St. Mihály: Schildkraut – Koszo, Farkas N. (Jovanovic, 86.), Papp Sz., Nagy L. (Ezer, 73.), Micic, Knezevic, Malasevic, Ónodi (Sajti, 86.), Trbojevics, Németh Zs.Edző:Koncz Zsolt.
Gólszerzők:Kiss G. (24.), Vári (75.), Taylor (78.), Prigli (86.), ill. Knezevic (15.), Papp Sz. (58.).
Kiállítva:Trbojevics (46.).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.