Sport

Kazincbarcikán szenvedett vereséget a Vidux-Szegedi RSE

Kazincbarcikán szenvedett vereséget a Vidux-Szegedi RSE

2023. október 22., vasárnap
Kazincbarcikán szenvedett vereséget a Vidux-Szegedi RSE

Kétszer vezetett a hazai csapat, kétszer egyenlített a szegedi együttes. A sormintát követve, a döntő szettben azonban ismét a kazincbarcikai gárda bizonyult a jobbnak, és ezzel meg is nyerte a mérkőzést.

25-17-re, magabiztosnak mondható játékkal húzta be a Vegyész RCK at első játékrészt, amire nagyon pozitívan, azonnali válasszal reagált a Szegedi RSE.

A harmadik és negyedik szettben mindössze négy és kettő pont jelentette a különbséget a felek között, ami mutatja a találkozó kiegyenlítettségét. Így fordult elő az, hogy döntő szettig tartott az összecsapás.

A mindent eldöntő játékrészben a hazaiak megrázták magukat, és olyan játékkal rukkoltak elő, mellyel a szegediek nem tudták felvenni a versenyt. Végül 15-8-ra maradt alul a Tisza-parti együttes.

Férfi röplabda Extraliga 5. forduló, Kazincbarcika

Vegyész RCK - Vidux-Szegedi RSE 3-2 (25-17 ; 20-25 ; 25-21 ; 23-25 ; 15-8)

A következő fordulóban ismét hazai környezetben lép pályára a szegedi együttes, a Dág KSE csapata érkezik Szegedre november 5-én.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.