Sport

Győzelem az első hazai bajnokin is

Győzelem az első hazai bajnokin is

2023. október 12., csütörtök
Győzelem az első hazai bajnokin is

Kiélezett csatában, ötszettes meccsen nyertek a szegediek a TFSE ellen. Hátrányból fordítva sikerült kiharcolni az ötödik szettet, majd az utolsó játszámban is több pontos lemaradásból hozták vissza a meccset a Tisza-partiak.

Vasárnap 17 órától, a címvédő Kaposvár otthonából következik a folytatás.

Óriásit küzdött a csapat, bár szerettük volna simábban hozni a hazai találkozónkat. Borzasztóan jó csapat a TFSE, nagyon jól is játszottak, egy picit úgy éreztem, hogy saját magunknak tettük nehézzé találkozót, ugyanis nagyon akartak bizonyítani a srácok. Ebből adódott, hogy az első és harmadik szettben is több hibát vétettünk, de nem tudom eléggé megköszönni, amit a közönség tett értünk, mert rengeteget segítettek abban, hogy pontokra váltsuk a hatalmas győzni akarásunkat. Le a kalappal a fiúk előtt, hogy a hétvégi, embert próbáló öt szett után ma is így tudták hozni ezt az ugyancsak ötszettes találkozót. De nem sokáig tart az ünneplés, ugyanis hétvégén az ország jelenlegi legjobb csapatával, a Kaposvárral játszunk. Szeretnénk legalább szettet nyerni, és arra törekszünk, hogy megmutassuk nekik, igenis komolyan vehető csapat vagyunk. Szeretnénk megnehezíteni a dolgukat, és minél hosszabb ideig pályán tartani őket. A célunk, hogy új jöjjünk le a pályáról, hogy mindent megtettünk és egy jó meccset játszottunk. Meglátjuk, hogy ez mire lesz elég!

nyilatkozta Berkes Zoltán vezetőedző.

Vidux-Szegedi RSE–TFSE 3:2 (23-25, 25-16, 19-25, 25-19, 15-13)
Férfi röplabda Extraliga, alapszakasz, 2. forduló, Szeged, újszegedi sportcsarnok, 200 néző. Vezette: Filibér, Takács.
Vidux-SZRSE:Piti, Bodnár, Gönczi, Pozzobon, Csányi, Honti. Csere: Borsi (liberó), Sarnyai.Vezetőedző:Berkes Zoltán.
TFSE:Balázs, Gebhardt, Mihucz, Fenyő, Quintz, Tóth M. Csere: Füzék, Winter, Merkler, Tóth K., Laczi (liberó).Vezetőedző:Nagy Gergely.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.