Sport

Elszenvedte első bajnoki vereségét a Goodwill Pharma Szeged

Elszenvedte első bajnoki vereségét a Goodwill Pharma Szeged

2023. október 22., vasárnap
Elszenvedte első bajnoki vereségét a Goodwill Pharma Szeged

300 néző előtt játszották le a bajnoki rangadót.

A vendégek sokkal jobban kezdték a találkozót, és egy harmad után két találatos előnnyel mehettek pihenőre.

Ugyan a második játékrész elején tudott szépíteni a Goodwill Pharma Szeged, Morvay Bálint révén, ez nem hozta zavarba a győri csapatot, amely ismét kétszer betalált, és a második harmadot is megnyerte ezzel.

Az utolsó játékrészben mindent bele adott a Szeged, de ez is kevésnek bizonyult a listavezető ellen. 1-6-ra elléptek a vendégek, viszont a végén két korongot is szereztek még a szegediek, így kozmetikáztak az eredményen. Elmondható ennek köszönhetően, hogy az utolsó játékrészben nem szenvedett vereséget a szegedi együttes. A második és harmadik találat szerzői Morvay Bálint (meccsen második neki), és Meuer Kaeden Calvin voltak.

Goodwill Pharma Szeged - UNI Győr ETO HC 3:6 (0:2, 1:2, 2:2)

A következő fordulóban ismét hazai pályán játszik a Goodwill Pharma Szeged, akkor a Vasas csapatát fogadják. A találkozó október 28, szombaton lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.