Sport

BL-újonc a Pick Szeged következő ellenfele

BL-újonc a Pick Szeged következő ellenfele

2023. október 10., kedd
BL-újonc a Pick Szeged következő ellenfele

Az előző hetet dupla bajnoki sikerrel zárta a szegedi csapat. Magabiztos győzelmet könyvelhettek el a Tatabánya és a Balatonfüred ellen is. Továbbra is hibátlan mérleggel áll a Tisza-parti csapat a hazai porondon.

A nemzetközi kupaszezon ennél vegyesebb eredményeket tartalmaz. Két vereséggel és egy győzelemmel áll a Szeged a Bajnokok Ligája csoportjában. A PSG és Kiel elleni vereségekkel kezdett Kárpáti Krisztián csapata, majd az Aalborg ellen az előző fordulóban megszületett az első idei Szeged-siker.

A Kolstad teljesen azonos mérleggel rendelkezik, egyedül a szerzett pontok ideje különbözik. A norvég csapat a nyitókörben gyűjtötte be a két pontot a Pelister gárdája ellen, majd ezt követte két vereség, a Kielce és a Zagreb ellen.

Képernyőkép: eredmenyek.com

Szerda reggel kel útra a Pick, a meccshelyszínre a Szeged, Budapest, Oslo, Trondheim útvonalon jutnak el Norvégia harmadik legnagyobb városába.

Egy teljesen új párharc története kezdődik el csütörtökön, ugyanis még sosem találkozott a Pick Szeged a nemzetközi porondon a Kolstad együttesével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.