Sport

Az éllovas elleni pontszerzést követően Soroksáron vendégszerepel a Szeged-Csanád GA

Az éllovas elleni pontszerzést követően Soroksáron vendégszerepel a Szeged-Csanád GA

2023. október 28., szombat
Az éllovas elleni pontszerzést követően Soroksáron vendégszerepel a Szeged-Csanád GA

A Merkantil Bank liga előző fordulójában 1-1-es döntetlent ért el a listavezető ETO FC Győrrel szemben a szegedi együttes a Szent Gellért Fórum több mint 2000 nézője előtt.

A Szeged-Csanád GA tizenkét fordulót követően 19 ponttal a táblázat 5. helyén tartózkodik, mindössze 6 ponttal lemaradva a feljutást érő második pozíciótól.

Az ellenfél, a Soroksár az előző fordulóban gól nélküli döntetlent játszott Budafokon. Az 12 eddigi bajnoki alatt 15 pont ütötte a soroksáriak markát, ez jelenleg a 12. helyet jelenti számukra a tabellán.

Kiváló ellenfelekkel játszottunk az utóbbi időszakban, rendkívül nehéz mérkőzéseken vagyunk túl. Nagy kihívást jelentett számunkra a Győr elleni találkozó, amely rávilágított a gyenge pontjainkra. Gyorsabban kell döntéseket hoznunk, valamint nagyobb fokú koncentrációra van szükségünk! A Soroksár egy ügyes, játszós csapat. Ha területet adunk ellenfelünknek, és körülményesen játszunk, problémánk lesz. Ellenben, ha a megőrizzük a Győr ellen mutatott hozzáállást, de egyúttal koncentráltabbak leszünk, jó eredményt érhetünk el. Szeretnénk győzelemmel megörvendeztetni szurkolóinkat, akik hatalmas támogatást nyújtottak az elmúlt mérkőzéseken

nyilatkozta Alekszandar Sztevanovics a találkozót megelőzően.

Az összecsapás vasárnap 13 órakor kezdődik és követhető a Szeged-Csanád Grosics Akadémia Youtube oldalán:

https://www.youtube.com/watch?v=qLWlhZ6vTdQ

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.