Sport

Vármegyei I. osztály: gólnélküli döntetlen a forduló rangadóján

Vármegyei I. osztály: gólnélküli döntetlen a forduló rangadóján

2023. szeptember 17., vasárnap
Vármegyei I. osztály: gólnélküli döntetlen a forduló rangadóján

Négy találkozót rendeztek szombaton a vármegyei élvonalban. Ezek közül kiemelkedett az algyői csapat tiszaszigeti vendégszereplése. A találkozó gólnélküli döntetlennel zárult. Az M-Perfect Home-Algyő veretlen maradt, a tiszaszigeti csapat azonban nem rendelkezik többé hibátlan mérleggel a bajnokságban.

A SZVSE otthon fogadta a Makó együttesét, és súlyos verést mért rá. 6-2-re nyert a szegedi csapat, ezzel a tabella második helyén állnak négy győzelemmel és mindössze egy vereséggel. A makói gárda továbbra is nyeretlen, jelenleg az utolsó előtti helyen tanyázik.

Tovább folytatódott az FK Szeged botrányos bajnoki rajtja. Ezúttal a a Kiskundorozsma vendégeként szaladtak bele egy sima 3 gólos vereségbe. Egyetlen egy ponttal a tabella utolsó helyén a szegedi gárda, amely már 15 gólt kapott az első öt találkozóján.

A hódmezővásárhelyi csapat Ásotthalmon járt, és vitte el a három pontot. Hiába vezettek a vásárhelyiek két góllal, ebből még felállt a hazai csapat. Még két gólt sikerült szerezni a vendégeknek, amely már elég volt a győzelemhez. A végeredmény 2-4.

További kettő mérkőzést vasárnap rendeznek 16 órától. Bordány-Balástya és Szentes-Mórahalom a terítéken.

Vármegyei I. osztály, 5. forduló

Ásotthalom–Hódmezővásárhelyi FC II. 2–4 (0-1)
Gólszerzők: Szűcs D. (60., 64.), ill. Vladul (39., 55.), Marton (71.), Barna (77.).

SZVSE-G-Falc Kft.–Makó 6–2 (4-1)
Gólszerzők: Kormányos (12.), Lévai (22.), Amariutei (28., 52., az elsőt 11-esből), Papp Á. (37.), Beretka (74.), ill. Dongó (43.), Vas (79.).

M-Perfect Home-Algyő–Tiszasziget 0–0

Kiskundorozsma–FK 1899 Szeged-SZEOL 3–0 (1-0)
Gólszerzők: Bozsó (25.), Ottlik Máté (52.), Kalapács (73.).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.