Sport

Vármegyei focidömping: Algyő-Tiszasziget, SZVSE-Makó és több ízben találkoznak nyeretlen csapatok

Vármegyei focidömping: Algyő-Tiszasziget, SZVSE-Makó és több ízben találkoznak nyeretlen csapatok

2023. szeptember 15., péntek
Vármegyei focidömping: Algyő-Tiszasziget, SZVSE-Makó és több ízben találkoznak nyeretlen csapatok

A vármegyei első osztály kiemelkedő mérkőzésének az Algyő-Tiszasziget találkozó ígérkezik. A második helyezett fogadja az elsőt. Az eddig még hibátlan Tiszaszigetiek a három győzelemmel és egy döntetlennel álló Algyő ellen az eddigi legkeményebb meccsre számíthatnak. Mindkét csapat 13 gólt szerzett idáig.

Ásotthalmon vendégszerepel a hódmezővásárhelyi fiókcsapat, a nyeretlen Balástya pedig Bordányba látogat.

A Kiskundorozsma vendége lesz az FK Szeged, aki a tabella utolsó helyéről várja a hétvégi folytatást. A szegedi alakulat egy döntetlent tud eddig felmutatni.

Az SZVSE az utolsó előtti Makót fogadja. A szezont vereséggel kezdő, majd egymás után három győzelmet szerző szegedi gárda pozitív előjelekkel várja a hétvégét, ellentétben az egy pontos makói csapattal.

Vármegyei I. osztály állása:

Forrás: adatbank.mlsz.hu

Ami a vármegyei másodosztályt illeti, még kevesebb dolgot tudni biztosra egyelőre, hiszen eggyel kevesebb fordulót játszottak a csapatok mindezidáig.

Az első helyen álló, száz százalékos Sándorfalva az algyői fiókcsapatot fogadja. A sándorfalviak 14 rúgott gól mellett egyet sem kaptak.

A nyeretlen, háromból három vereséggel álló Apátfalva vendége lesz az UTC gárdája. Az újszegedi csapat az előző körben szerezte meg idei első győzelmét, bizakodóan várhatják a pozitív folytatást.

A két 6 pontos, harmadik és negyedik helyen tanyázó Mindszent és Csongrád vív majd csatát a három pontért.

A vármegyei II. osztály állása:

Forrás: adatbank.mlsz.hu

A harmadosztályban szintén három fordulót tudnak már maguk mögött a csapatok. Itt egyetlen egy hibátlan teljesítményű csapat maradt: nem más, mint a Baks együttese, akik a nyeretlen, utolsó előtti PFSZSE vendégei lesznek.

A nyeretlenek csatáján találkozik a Szatymaz és a Ruzsa. A második Tiszasziget II. az utolsó Csanádpalotát fogadja. Az egymás mellett, szintén 6-6 ponttal álló Zákányszék és Bordány II. (Zákányszék eggyel kevesebbet játszva) feszül egymásnak.

A vármegyei III. osztály állása:

Forrás: adatbank.mlsz.hu

A legalsó vonal Homokháti és Tisza-Maros csoportjában is két forduló ment le. Az eddigi legérdekesebb történés a Tápé ESK első meccse volt, amin 17-0-ra nyertek. Varga Bence egymaga vállalt tíz gólt.

A vármegyei IV. osztály Homokháti csoportjának állása:

Forrás: adatbank.mlsz.hu

A vármegyei IV. osztály Tisza-Maros csoportjának állása:

Forrás: adatbank.mlsz.hu

A hétvégi program, Csongrád-Csanád vármegyei I. osztály, 5. forduló, szombat, 14 óra: Ásotthalom–HFC; 16 óra: SZVSE-G-Falc Kft.–Makó, M-Perfect Home-Algyő–Tiszasziget, Kiskundorozsma–FK 1899 Szeged-SZEOL; vasárnap, 16 óra: DBFutball Bordány–Balástya, Szentesi Kinizsi–Kéménygyártó-Mórahalom.

Csongrád-Csanád vármegyei II. osztály, 4. forduló, szombat, 16 óra: Röszke–Csengele, Zsombó–St. Mihály, Sándorfalva–Algyő II., Apátfalva–UTC, Mindszent–Csongrád; vasárnap, 16 óra: Tömörkény–Mártély, Csanytelek–Deszk.

Csongrád-Csanád vármegyei III. osztály, 4. forduló, szombat, 14 óra: Sándorfalva II.–Öttömös; 16 óra: Tiszasziget II.–Csanádpalota, Szatymaz–Ruzsa; vasárnap, 16 óra: Pusztamérges–Baks, Földeák–Szőreg-DSC, Zákányszék–DBFutball Bordány II., Üllés–Makó FC-Duocor-Givaudan. Szabadnapos: Forráskút.

Csongrád-Csanád vármegyei IV. osztály, 3. forduló. Homokháti csoport, szombat, 16 óra: Újszentiván–Balástya II., Kistelek–Fülöp 2021 SE, Csanytelek II.–Dóc, Domaszék–Kiskundorozsma II., Tömörkény II.–Gyálarét. Szabadnapos: Csongrád II.

Tisza-Maros csoport, szombat, 16 óra: Eperjes–Nagylak, Ópusztaszer–Ambrózfalva, MAS SE–Kiszombor; vasárnap, 16 óra: Tápé–Mindszent II., HFC III.–Pázsit SE.

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.