Sport

Tanulságos volt a szegedi csapatok számára a Vidux kupa

Tanulságos volt a szegedi csapatok számára a Vidux kupa

2023. szeptember 19., kedd
Tanulságos volt a szegedi csapatok számára a Vidux kupa

Remek hangulatban telt az immár 4. alkalommal megrendezett Vidux kupa. A férfiak magabiztosan kezdték a tornát a sokat hibázó Kecskemét ellen, de az első szett sikere után leült a játék, amit a Kecskemét kihasznált.

Berkes Zoltán vezetőedző elmondta, hogy tudatosan nem nyúlt bele a játékba, hiszen szerette volna látni, hogy a csapat hogyan tud felállni egy szorult helyzetből. Ezt játékosaival is megbeszélte, így végülis csere nélkül játszották végig mindkét találkozójukat. A Dunaújváros ellen leginkább azok a játékosok kerültek pályára, akiknek eddig kevesebbet játékperc jutott. Ők pedig könnyedén felvették a meccs ritmusát. Ennek köszönhető, hogy végül sikerült egy szoros találkozót vívni, amely szegedi sikerrel zárult.

Hasonlóan teljesített a női csapat is. Nekik a a Vidux kupa volt az első idei meccsélményük. Ez érződött is az első találkozón.  A Budaörs ellen görcsösen ment a játék, viszont az UTE-val szemben már igen harcias volt a csapat, aminek köszönhetően a lehetetlen helyzetekből is pontot tudtak szerezni.

Borítókép: Szegedi Röplabda Sportegyesület

via Szegedvolley

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.