Sport

Szombaton zárja az előszezont az SZTE-Szedeák

Szombaton zárja az előszezont az SZTE-Szedeák

2023. szeptember 22., péntek
Szombaton zárja az előszezont az SZTE-Szedeák

A Szedeák eddigi felkészülési mérkőzésein öt győzelm egy vereség a mérleg, ezen szeretnének javítani szombaton 18 órától a Kecskemét otthonában, ahol tulajdonképpen a bajnoki főpróbát játsza a csapat. Az előszezon során rögtön az első meccsen vereséget szenvedtek az oroszlányi torna nyitómeccsén a házigazdától, viszont ezt követően a Sopron, Eszék, Vasas, valamint a DEAC és a Paks ellen is győzedelmeskedni tudott.

A kecskeméti meccs után már "éles bevetés" vár a szegedi kosarasokra, hiszen NB I./A csoportjának első fordulójában a Zalaegerszeg otthonában lépnek pályára a október 3-án.

- Nem akarok beszélni a Zalaegerszegről, egyelőre nem gondolunk arra a meccsre, hiszen még tíz napunk lesz a bajnoki rajtig.

Megpróbálunk egy-két új dolgot beépíteni szombaton a játékunkba, főleg támadásban, és továbbra is azon leszünk, hogy minden játékost a legjobb módon használjunk.

Úgy érzem, csapatként haladunk előre és folyamatosan fejlődünk, ez a legfontosabb

- nyilatkozta a Szedeák vezetőedzője a kecskemét mérkőzés előtt a klub hivatalos oldalán

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.