Sport

Szombaton ismét medencében az SZVE

Szombaton ismét medencében az SZVE

2023. szeptember 16., szombat
Szombaton ismét medencében az SZVE

A szegedi csapat szerdán kezdte meg a bajnoki szezont, a Szolnok csapata elleni 15-9-es vereséggel. Az ellenfél, a BVSC 15-8-ra nyert az UVSE vendégeként.

A tavalyi szezonban nem sok babér termett a szegedieknek a Zugló ellen. Hazai környezetben, a Tiszavirág Sportuszodában 16-10-es, még idegenben 12-6-os vereséget szenvedtek el a Tisza-partiak.

A BVSC-Zugló a tavalyi szezonban 46 ponttal, 23-al a Szeged előtt, a hatodik helyen zárt.

A BVSC egy remek csapat, ezt bizonyították az egri Magyar Kupa csoportküzdelmek alatt is. Kijelenthető, hogy nem esélyesként medencébe ugorva ismét rendkívül nehéz találkozó vár Kiss Csaba csapatára.

Sánta Dánielen kívül mindenki egészséges, így teljes csapattal veheti fel a küzdelmet az SZVE.

Ismerjük azért őket, nem mintha sokat változtak volna tavalyhoz képest, talán egy pici erősödtek. Én azt remélem, hogy egy szorosabb meccset tudunk majd játszani ellenük az egrihez képest, annak ellenére, hogy Budapestre utazunk hozzájuk.

nyilatkozta Kiss Csaba, szegedi tréner a találkozó előtt.

A vezetőedző visszatekintett a hétközi bajnokira is.

Már a szolnoki meccsen is láttam már a második félidőben olyan jeleket, amik már arra utaltak, hogy kezdünk egy kicsit egymásra hangolódni és abban bízok, hogy ez folytatódik és szombaton még jobb meccset játszunk.

tette hozzá.

Reagált Kiss Csaba vezetőedző a szezon eleji nehéz menetre, illetve, hogy mit is vár a játékosoktól ezen nehéz periódus alatt.

Meccsről meccsre való fejlődést. Nyilván borzasztó lehet egy játékosnak, hogy folyamatosan olyan csapatok ellen kell játszani, akik papíron erősebbek, de nekünk a legfontosabb, hogy meccsről meccsre fejlődjünk, vagy akár negyedről negyedre. Saját játékunk legyen egyre gördülékenyebb, egyre jobban megismerjék egymást a játékosok a vízben, és eljussunk egy olyan szintre a 6-7. forduló környékére, amikor már tényleg éles meccsek jönnek, amikor már valós esélyünk lesz a pontszerzésre, és ott már gördülékenyebben menjenek a taktikai dolgok

fejtette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.