Sport

Percekre volt a győzelemtől a Szeged-Csanád GA

Percekre volt a győzelemtől a Szeged-Csanád GA

2023. szeptember 25., hétfő
Percekre volt a győzelemtől a Szeged-Csanád GA

A labdarúgó NB II. nyolcadik fordulójában a szegedi gárda a veretlen Nyíregyházát fogadta, és ugyan sokáig vezetett Bíró Bence góljával, de a végén a vendégek egy szabadrúgásból kiegyenlítettek.

Az első félidőben elsősorban a játék taktikai eleme domborodott ki. Egyik csapat sem bunkerfutballra rendezkedett be, de a pozíciókért hatalmas csata zajlott. A második félidőben a szegedi csapat hamar megszerezte a vezetést. Gera Norbert megjátszotta Bíró Bencét, aki bevette a Nyíregyháza kapuját. A gólt követően magabiztossá vált a Szeged-Csanád GA játéka és több alkalma volt arra, hogy lezárja a mérkőzést, de nem járt sikerrel. A kihagyott lehetőségek végül megbosszulták magukat. A csereként beálló Nagy Dominik kiegyenlített, és bár a hajrában mindkét csapat nagy erőket mozgósított, de újabb gól már nem született. Így 1-1-es döntetlennel zárult a találkozó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.