Sport

Ismét elrajtól a Swim&Run a Maty-éren

Ismét elrajtól a Swim&Run a Maty-éren

2023. szeptember 12., kedd
Ismét elrajtól a Swim&Run a Maty-éren

Az idei év talán egyik utolsó szabadtéri vízbe mártózós szabadidősport rendezvénye lesz szeptember 23-án ( szombaton ) a Szegedi Olimpiai Vízicentrumban, azaz a Maty-éren. A Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség a tavalyi sikeres év után újból várja a mozgás és a kihívás szerelmeseit a II. Swim&Run - ra, amely a szövetség 30 éves jubileumi programsorozatának a része. A "recepten" nem változtattak a tavalyi évhez képest, azaz a távok megmaradtak. Esemény viszont bővült egy programelemmel, mégpedig egy szenior hosszútávúszó versennyel, melynek távja 3 km.

"Úgy ahogyan eddig, most is az amatőr sportolók, szabadidősportolók, családok és baráti társaságok használhatják majd a nemzetközi színvonalú infrastruktúrát, a legjobbakat pedig a ceremóniák helyszínén díjazzuk. Az II. SWIM&RUN érmesei tehát ott állhatnak dobogóra, ahol legendáink a kajak-kenu világ- és Európa-bajnokságokon"-mondta lapunknak Süli Andrés, a vármegyei szövetség elnöke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.