Sport

Hátrányból fordítva nyert a Konferencia-liga első fordulójában a Fradi

Hátrányból fordítva nyert a Konferencia-liga első fordulójában a Fradi

2023. szeptember 21., csütörtök
Hátrányból fordítva nyert a Konferencia-liga első fordulójában a Fradi

A vendégek ugyan Djordje Ivanovic pontos lövésével vezetést szereztek a 26. percben, de a szinte végig fölényben futballozó zöld-fehérek még a szünet előtt fordítottak Varga Barnabás 11-esével és a ghánai Kwabwena Owusu gyönyörű lövésével. A végeredményt a csereként beálló szerb Aleksandar Pesic állította be a 76. percben.

EURÓPA-KONFERENCIALIGA, CSOPORTKÖR, 1. FORDULÓ, F-CSOPORT
FERENCVÁROS–FK CSUKARICSKI (szerb) 3–1 (2–1)

Groupama Aréna, 17 589néző.Vezette:Guillermo Cuadra (Guadalupe Porras Ayuso, Alejandro Estévez Iglesias) – spanyolok
FERENCVÁROS:Dibusz – Botka (Sigér D., 52.), S. Mmaee, I. Cissé, Ramírez – Makreckis, Abu Fani (Ben Romdan, 74.) – Zachariassen – Marquinhos, Varga B. (Pesics, 67.), Owusu (Lisztes K., 74.).Vezetőedző:Dejan Sztankovics
CSUKARICSKI:Szamurovics – Sztevanovics (Rogan, 88.), Szubotics, Vranjes – N. Tosics, Nikcsevics (A. Jankovics, a szünetben), S. Sissoko, Docics (N. Sztankovics, 64.), Kovac (Miladinovics, a szünetben) – S. Adetunji (Cvetkovics, 78.), D. Ivanovics.Vezetőedző:Igor Matics
Gólszerző: Varga B. (44. – 11-esből), Owusu (45+6.), Pesics (79.), ill. D. Ivanovics (26.)

A magyar bajnok két hét múlva az idén döntős és az F csoportban a belga Genk vendégeként 2-2-es döntetlennel rajtoló olasz Fiorentina vendége lesz a második körben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.