Sport

Folytatódnak a vármegyei bajnokságok

Folytatódnak a vármegyei bajnokságok

2023. szeptember 7., csütörtök
Folytatódnak a vármegyei bajnokságok

A vármegyei I. osztályban a hétvége kiemelkedő találkozója a Hódmezővásárhely II. - SZVSE lesz. A vásárhelyiek három meccsen szerzett négy ponttal várják a szegedi csapatot, amely eddig kettő győzelmet tud felmutatni egy vereség mellett.

A másodosztályban az eddig még nyeretlen UTC fogadja a Kertész utcában az első helyen tanyázó Mindszent csapatát. A mindszentiek az első két bajnokin 11 gólt rámoltak be. A nyeretlenek csatája következik, a tabella utolsó két helyén álló alakulat a Röszke és Zsombó mérheti össze erejét.

Egy vonallal lejjebb a második helyezett Forráskút látogat a negyedik helyen álló Tiszasziget csapatához. A nyeretlen Öttömös a hasonló cipőben járó Szatymaz csapatát fogadja a hétvégén.

A negyedosztály Tisza-Maros csoportjában az szezon pazarul kezdő, első meccsén 17 gólt szerző Tápé ESK Kübekházára látogat. A Homokháti csoportban a 9 góllal kezdő Kiskundorozsma a Tömörkény ellen folytatja a pontvadászatot. Többek között Kistelek - Balástya II. mérkőzést is rendeznek.

Vármegyei I. osztály, péntek, 17 óra:Hódmezővásárhelyi FC II.–SZVSE-G-Falc Kft.Szombat, 16.30:Balástya–Szentesi Kinizsi, Tiszasziget–DB Futball Bordány SK, Makó–M-Perfect Home-Algyő, FK 1899 Szeged-SZEOL–Ásotthalom, Kéménygyártó-Mórahalom VSE–Kiskundorozsma.

Vármegyei II. osztály, szombat, 16.30: Csongrád–Csanytelek, UTC–Mindszent, Mártély–Apátfalva, St. Mihály–Sándorfalva, Röszke–Zsombó. Vasárnap, 16.30: Algyő II.–Tömörkény. 17 óra: Csengele–Deszk. 

Vármegyei III. osztály, szombat, 16.30: Baks–Sándorfalva II. Vasárnap, 16.30: DB Futball Bordány SK II.–Üllés, Szőreg-DSC–Zákányszék, Ruzsa–Földeák, Öttömös–Szatymaz, Tiszasziget II.–Forráskút, Csanádpalota–Makó FC-Duocor-Givaudan. A Pusztamérges szabadnapos. 

Vármegyei IV. osztály, Homokháti csoport, szombat, 16.30: Dóc–Domaszék, Fülöp SE–Csongrád II., Gyálarét–Újszentiván. Vasárnap, 16.30: Balástya II.–Kistelek, Kiskundorozsma II.–Tömörkény II. A Csanytelek II. szabadnapos. Tisza-Maros csoport, szombat, 16.30: Ambrózfalva–Hódmezővásárhelyi FC III., Mindszent II.–Ópusztaszer, Kübekháza–Tápé, Kiszombor–Eperjes. Vasárnap, 16.30: MAS SE–Pázsit SE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.