Sport

Értékes tapasztalatokat szereztek a szegedi röplabdás lányok

Értékes tapasztalatokat szereztek a szegedi röplabdás lányok

2023. szeptember 27., szerda
Értékes tapasztalatokat szereztek a szegedi röplabdás lányok

Az Újpest otthonában vendégeskedett a Szegedi RSE női NB I-es röplabdacsapata. A 4 csapatos felkészülési tornán az UTE U21, a Vasas SC, valamint a Gödöllői RC ellen léptek pályára a szegedi röplabdás lányok. A házigazda UTE U21es csapata ellen jó játékkal és győzelemmel rajtoltak, ezt követőn viszont a Vasas és a Gödöllő ellen is vereséget szenvedtek. A csapat vezetőedzője Milodanovics Andrea szerint viszont meccsről-meccsre érezhető az előrelépés.

Az eredmény most is, mint a Vidux kupán, másodlagos volt, azzal foglalkoztam, hogy mi történik a pályán és mire tudunk építeni a jövőben. Sikerült ugyan nyerni egy meccset, de minden mérkőzésen varriáltam a csapaton, hogy minden játékos pályára léphessen és minél több dolgot ki tudjunk próbálni. Az utolsó meccs már nagyon nehéz volt, de ott én már azt éreztem, hogy sajnos benne van a sérülésveszély, emiatt egyértelműen az egészségmegóvás volt a célunk. De nagyon jó volt látni, hogy egy Gödöllő mire képes, és mi mit tudunk mutatni egy ilyen szintű csapat ellen. Összességében nagyon jó torna volt, nekünk mindenképpen hasznos volt, és a lányokkal nagyon elégedett vagyok.

-nyilatkozta a Szegedi RSC női csapatának vezetőedzője

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.