Sport

Az első a második ellen a vármegyei I. és II. osztályban is

Az első a második ellen a vármegyei I. és II. osztályban is

2023. szeptember 22., péntek
Az első a második ellen a vármegyei I. és II. osztályban is

Első a második ellen. A még veretlen tiszaszigeti csapat azt az SZVSE-t fogadja, amely az első fordulóban elszenvedett vereség óta négy mérkőzést nyert meg zsinórban. A forduló rangadója szombaton 16 órakor kezdődik.

A nyeretlen Balástya a dobogó harmadik helyén álló Algyőt fogadja nem túl jó előjelekkel. Az egymás mellett álló hódmezővásárhelyi és kiskundorozsmai csapat egymásnak feszül, egy gőzelemmel a Vásárhely beérheti riválisát. Az utolsó helyen tanyázó FK Szeged az eddig vegyes szezont maga mögött tudható Mórahalmot látja vendégül, és igyekszik megszerezni szezonbéli első pontjait.

Vármegyei I. osztály állása:

Forrás: adatbank.mlsz.hu

A vármegyei labdarúgás második vonalában az 5. fordulót rendezik. A legfelső osztályhoz hasonlóan itt is találkozik az első két helyezett. A második Mártély az első helyen álló, hibátlan mérleggel rendelkező Sándorfalvát látja vendégül. A sándorfalvi csapat 21 lőtt gólja mellett még egyet sem kapott a szezonban. A találkozó szombat 16 órától lesz látható.

A tabellán kicsit lejjebb pillantva egy másik parázs találkozó ígérkezik: a harmadik Mindszent a mögötte álló Deszkhez látogat. A két csapat fej-fej mellett áll jelenleg. Az utolsó helyen tanyázó Zsombó algyőn vendégszerepel a II. számú csapatnál. Reménykedik első pontjaiban a zsombói gárda.

A vármegyei II. osztály állása:

Forrás: adatbank.mlsz.hu

A harmadosztály is számos érdességet tartogat a hétvégén a kilátogatók számára. A nyeretlenek csatájának egyik felvonásában az utolsó előtti Szőreg a Szatymazt fogadja. Mindkét csapat abban reménykedik, mikor ha nem most, lesznek még végre első pontjai a bajnokságban. A másik ilyen meccsen a a Ruzsa és a kettes számú sándorfalvi alakulat csap össze, és szeretné elérni a szezon első sikerélményét.

Az utolsó, 15. helyezett Csanádpalota is első sikeréért küzd továbbra is, ezt hétvégén az Üllés ellen tehetik meg.

A vármegyei III. osztály állása:

Forrás: adatbank.mlsz.hu

A negyedosztály Homokháti csoportjában két, a dobogón helyet foglaló együttes feszül egymásnak: az első helyezett, veretlen Újszentiván a harmadik Fülöp SE ellen szeretné folytatni jó szereplését. Az utolsó csongrádi csapat Dócra látogat.

A Tisza-Maros csoportban a több mint meggyőző játékot képviselő Tápé, két meccsen szerzett 23 góljával (mellé nulla kapott), egy mérkőzéssel kevesebbet játszva áll a második helyen. Ambrózfalván folytathatják kiemelkedő góllövő formájukat a hétvégén. Az első Eperjes a nyeretlen Kübekházával csap össze. Nagylak-Kiszombor, avagy melyik eddig nyeretlen csapat szerez először pontot.

A vármegyei IV. osztály Homokháti csoport állása:

Forrás: adatbank.mlsz.hu

A vármegyei IV. osztály Tisza-Maros csoport állása:

Forrás: adatbank.mlsz.hu

A hétvégi program, Csongrád-Csanád vármegyei I. osztály, 6. forduló, szombat, 16 óra: KSE Balástya-Algyő, Tiszasziget-SZVSE, Makó FC-Ásotthalmi TE, Hódmezővásárhelyi FC-ESK Kiskundorozsma, FK Szeged-Mórahalom VSE ; vasárnap, 16 óra: Bordány SK-Szentesi Kinizsi SZITE.

Csongrád-Csanád vármegyei II. osztály, 5. forduló, péntek, 17 óra: Csengele-Csanytelek ; szombat, 16 óra: Csongrád-Apátfalva, UTC-Tömörkény, Mártély-Sándorfalva, St. Mihály-Röszke, Deszk-Mindszent ; vasárnap, 16 óra: Algyő SK II.-Zsombó SE.

Csongrád-Csanád vármegyei III. osztály, 5. forduló, szombat, 16 óra: Bordány II.-Földeák, Baks-Forráskút ; vasárnap, 10 óra: Makó-Zákányszék ; vasárnap, 16 óra: Szőreg-Szatymaz, Ruzsa-Sándorfalva, Öttömös-PFSZSE, Csanádpalota-Üllés ; Szabadnapos: Tiszasziget II.

Csongrád-Csanád vármegyei IV. osztály, 4. forduló. Homokháti csoport, szombat, 16 óra: Domaszék-Tömörkény II., Kiskundorozsma-Csanytelek, Dóc-Csongrád, Fülöp SE-Újszentiván ; vasárnap, 16 óra: Balástya II-Gyálarét ; Szabadnapos: Kistelek

Tisza-Maros csoport, péntek, 16:30: Hódmezővásárhely-MAS SE ; szombat, 16 óra: Ambrózfalva-Tápé, Kübekháza-Eperjes ; vasárnap, 11 óra: Pázsit-Ópusztaszer ; vasárnap, 16 óra: Nagylak-Kiszombor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.