Sport

Alulmaradt a PC Trade Szegedi NKE az Esztergommal szemben

Alulmaradt a PC Trade Szegedi NKE az Esztergommal szemben

2023. szeptember 18., hétfő
Alulmaradt a PC Trade Szegedi NKE az Esztergommal szemben

Igazi kuriózumnak ígérkezett az esztergomi vitézek vendégszereplése az Etelka soron az NBI/B harmadik fordulójában. Eddig nem gyakran fordult meg az Elek Gábor- Szucsánszki Zita páros az Etelka sori csarnokban.

A rutin egyértelműen az esztergomiak oldalán állt, mégis mivel mindkét csapat az NBIII-ból jutott fel a másodosztályba, ezért az esélyeket tekintve izgalmas mérkőzést várhatott a szegedi közönség. Nem így lett. Az esztergomi csapat rögtön magához ragadta a kezdeményezést, és olyannyira ledominálta a csapatot, hogy már a szünetre tíz gólos hátrányba került az NKE. Ebből kifolyólag a második játékrészben már csak a gyakorlás volt a cél, és hogy mindenki pályára kerüljön.

Elek Gábor csapata ledominálta a szegedieket. Az NKE-nek esélye sem volt a győzelemre. Viszont a játékosoknak bizonyára hatalmas élmény lehetett Szucsánszki Zita ellen pályára lépni.

PC Trade SZNKE - Esztergomi KS Kft 22-36 (9-19)

PC Trade SZNKE: Madera-Domokos Claudia Esther, Majoros Gréta, Szalma Zita-Miksi-Szécsi Rebeka 2, Nagy Renáta 4, Rácz Petra 1, Vadkerti Luca 3, Csoknyai Nóra 3, Bereczky Bíborka, Csery Zoé, Gyenes Imola, Vörös Vivien 1, Kozma Flóra 1, Sztanó Kincső 5, Dani Zita, Szabó Leila 2
Edző: Vadkerti Attila

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.