Sport

A Paks ellen is győzedelmeskedett a Szedeák

A Paks ellen is győzedelmeskedett a Szedeák

2023. szeptember 21., csütörtök
A Paks ellen is győzedelmeskedett a Szedeák

A DEAC-ot követően a Paksot fogadta az SZTE-Szedeák hazai pályán az előszezonban. Bognár Kristófék végig uralták a meccset és magabiztos győzelmet arattak. A szegedi csapat kicsit fásultan kezdte a mérkőzést. Az első öt pontot a paksiak szerezték, de ezt követően megérkezett a meccsbe Noah Locke és a Paks játékosai vele már nem tudtak mit kezdeni. A fiatal amerikai vezetésével a félidőben 5 ponttal vezetett a Szedeák.

A harmadik negyedben is kézben tartotta a mérkőzést a szegedi csapat. Csakhogy a negyedik negyed végére olyannyira kiengedtek a hazaiak, hogy hosszú idő után újra 5 pontra csökkent az előnyük. Azonban megrázta magát a szegedi csapat és egy 10-0-ás futással növelte előnyét. Végül 17 ponttal győzött a Szedeák, amely szinte végig irányította a játékot.

SZTE-Szedeák–Paks 86–69 (24–20, 17–16, 24–24, 21–9)
Felkészülési mérkőzés, Szeged, újszegedi sportcsarnok.
SZTE-Szedeák: Balogh 2, Woolridge 20/3, Locke 28/15, Bognár 15, Lake 11. Csere: Cohill, Mucza 3/3, Zsíros 5/3, Polányi 2, Mayer, Bella, Mokánszki. Vezetőedző: Nikola Lazics.
Paks: Ihring 9/3, Pajor, Radics 2, Dorogi 7, Wright 11/3. Csere: Woods 8, Kovács Á. 18/12, Géringer, Kékesi 9/9, Sövgjártó 5/3. Vezetőedző: Csirke Ferenc.

Borítókép: SZTE-Szedeák

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.