Sport

A Komló következik a bajnokságban

A Komló következik a bajnokságban

2023. szeptember 16., szombat
A Komló következik a bajnokságban

53. alkalommal találkozik a két csapat egymással. A férfi kézilabda NB I-ben 33 éve rendezték meg a két csapat első párharcát. Eddig 48 szegedi siker mellett két döntetlen és két Komló győzelem áll. 1627 Tisza-parti találat a 1187 Baranya vármegyei góllal szemben.

Az első PICK Arénában játszott meccsen 42-26-ra nyertek a kékek.

A Pick Szeged első két bajnokiját sikerrel abszolválta a bajnokságba, emellé társult a hétközi PSG elleni Bajnokok Ligája vereség. A bajnoki rajton hazai környezetben a Gyöngyös ellen 37-28-ra nyert a Szeged, majd idegenben a Ferencváros ellen nagy csatában, 34-36-ra tudott győzedelmeskedni.

Ami az ellenfelet illeti: a komlói csapat két vereséggel kezdte az élvonalbeli pontvadászatot. Mindkétszer szoros csatában kaptak ki, előbb a HSA-NEKA otthonában 21-20-ra, majd hazai pályán a Budakalásztól 24-22-re.

Utolsó három egymás elleni meccsen születetett egy 42-26-os, 24-32-es és egy 28-38-as szegedi siker.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.