Sport

Újabb rangadó a Szent Gellért Fórumban

Újabb rangadó a Szent Gellért Fórumban

2023. augusztus 16., szerda
Újabb rangadó a Szent Gellért Fórumban

Sűrűn indul a szezon az NB II-es csapatok számára, szűk egy hónap alatt a bajnokság első hat fordulóját letudják a második vonalban. Ebben a menetrendben hétközi meccs is szerepel: a mai, szerdai napon a Gyirmót csapat ellen játszik a Szeged-Csanád GA 19 órától.

A Tisza-parti alakulat egymás után a harmadik rangadóját vívja, hiszen az NB I.-ből kiesett Vasas és az előző idény harmadikja, az Ajka után az utóbbi sorozat hatodikja, a Gyirmót lesz az ellenfél.

A mérkőzés előtt a vezetőedző és Prosser Dániel is beszélt az eddigi három meccsről, illetve a soron következő ellenfélről. Nehéz találkozóra számítanak a Tisza-partiak.

A játékosaim az első három fordulóban megmutatták a mezőnynek, hogy milyen veszélyesen tudnak futballozni, emiatt valamennyi csapat kettőzött motivációval lép pályára ellenünk. Erre számítok a Gyirmót elleni mérkőzésen is, főleg annak tükrében, hogy a sárga-kékek nem kezdték jól a szezont. Ez ne tévesszen meg senkit, a Gyirmót egy nagy klub, tele kiváló játékosokkal. Tisztelnünk kell magunkat és az eddig elért eredményeinket. Az egyetlen út a sikerhez, ha a legjobbunkat nyújtva, motiváltan és megfelelő hozzáállással lépünk pályára. Csak így győzhetünk egy ilyen kaliberű csapat ellen, mint a Gyirmót

nyilatkozta Sztevanovics vezetőedző.

Ahhoz, hogy a bajnokság végén a tabella elején végezzünk, elengedhetetlen, hogy az olyan mérkőzéseken, ahol nem tudunk nyerni, legalább egy döntetlent kiharcoljunk. A hazai meccseket be kell húzni, idegenben pedig bármi megtörténhet. Nem lesz könnyű a következő meccs, hiszen a Gyirmót mindig ott van az élmezőnyben. Szerencsére hazai pályán játszunk, ez előnyt jelenthet számunkra. Regenerálódunk és felkészülünk belőlük. Úgy vélem, a legjobb teljesítményünket nyújtva eldönthetjük magunk javunkra a mérkőzést

mondta el Prosser Dániel.

Ami a hiányzókat illeti, Haris Attila és Kővári Róbert felépülése jól halad, talán a keret tagjai is lehetnek, Papp Áron állapota viszont kérdéses, nem valószínű, hogy számíthat rá a stáb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.